Mijn schilderijen zijn gevarieerd. 

Ik werk met acrylverf, meestal met een paletmes.Vantevoren weet ik niet precies hoe een schilderij er uit gaat zien. Ik begin gewoon met een bepaalde kleur en een paar hulplijnen. Op gevoel voeg ik daarna andere kleuren toe. Soms schraap ik daarbij laagjes verf weg, om het dan later met mijn vingers weer op te vullen met een andere kleur. Op deze manier ontstaan vaak prachtige effecten. 

 Inspiratie krijg ik vaak in het Zuiden van Europa. Door het bijzondere licht, de overweldigende natuur, de kleurrijke markten, de smalle straatjes, de bepleisterde huizen en  de verstilde dorpjes. 

Ook grote dieren schilder ik graag. Olifanten, kamelen en  runderen met hun bonkige lijven. Bijv. het Piëmontese rund, waar veel vet op zit. De stieren uit de Camarque, die je nieuwsgierig aankijken. 

Enige tijd geleden werd ik geinspireerd door een groep knuffelende zebra's, gespot door familie op safari. Ze stonden aan het eind van de dag moe tegen elkaar aan. Ik heb ze met een beetje kleur op het schildersdoek gezet.     

Veel plezier met het bekijken van mijn website.

Ilse